Gå til innhold

NYHET!

Vi produserer takstoler med avanserte beregningsprogrammer og maskiner, slik at de blir nøyaktig som du har bestilt.


Full produksjon av takstoler

Ved hjelp av BIM-verktøy og moderne CNC-maskiner, produserer vi takstoler og precut. I 2022 fikk vi Hamco Bygg ny eier, Optimera AS, og vi er nå en av Optimera Byggsystemer’s 7 fabrikker i Norge som driver med pre-fab og tekniske tjenester.

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 12 milliarder i omsetning.

Nysgjerrig?

Les mer om TAKSTOLER på Optimera.no

Takstoler

Du får skreddersydde bygningselementer, ferdigkappet reisverk og takstoler. Med prefab oppnår du kortere byggetid, høyere kvalitet, lavere kostnader og mindre svinn.

Produksjonspakker

Oppnå kortere byggetid, høyere kvalitet, lavere kostnader og mindre svinn med produksjonspakker. Alt du trenger å gjøre er å levere tegningene til oss.

 

Konstruksjonspakker overtar for tradisjonell plassbygging

Med konstruksjonspakker (precut) er alle beregninger gjort på forhånd. Du mottar bindingsverk for innvendige bærevegger og yttervegger, bjelkelag, sperrer, dragere, søyler og altaner på byggeplassen. Alle materialer er av god kvalitet, og hver eneste planke er ferdig kappet.

Delene er godt merket og stablet i riktig rekkefølge, og det følger med bruksanvisning og 3D-tegninger, slik at monteringen blir enkel. Slik blir bygget fortere ferdig – og med et bedre resultat.

Effektive og moderne produksjonslinjer

Optimera Byggsystemer har topp moderne produksjonsutstyr, høyt kvalifisert arbeidskraft og systemer som sikrer at det er høy kvalitet til avtalt tid, alltid. I tillegg til konstruksjonspakker produserer vi fra høsten 2023 også bjelkelag, vegg-, tak- og fasadeelementer ved hjelp av BIM-verktøy og moderne CNC-maskiner.

Ansatte

Hei! Ønsker du en prat med oss?

Vi hjelper deg å finne ut hva du trenger, og vi svarer på de spørsmålene du har. Ta kontakt i dag.


Logoseksjon