Gå til innhold

Kvalitet og erfaring siden 1979

Hamco Bygg produserer og selger garasjer og naust. Vi har også byggevareutsalg for privatkunder og proffmarkedet. Fra våren 2023 har vi også levert precut og takstoler.

Ansatte

Daglig leder Rita Myrvang

Rita har drevet Hamco Bygg siden 2005.Vi er en av markedets ledende på garasjer, og leverer HamcoGarasjen over hele landet. Vi er også produsent av takstoler og pre-fab. Dette som en av Optimera Byggsystemer’s 7 fabrikker i Norge.

Vi har spesialisert oss på kundetilpassede produkter

Hamco Bygg har en stab med høyt kvalifiserte medarbeidere og i dag teller vi 14 ansatte. Hovedkontoret og produksjonslokalene finner du i Rossfjordstraumen i Senja kommune, som ligger i Troms og Finnmark fylke. Vi har over 3000 kvadratmeter med produksjons- og lagerlokaler, og utvider kapasiteten i 2023 med en ny produksjonshall på 1200 kvadratmeter.

Trygg leverandør

Hamco Bygg har en sunn økonomi og i 2022 omsatte vi for over 32 millioner kroner. Når du skal velge leverandør er det viktig å gå for en samarbeidspartner med trygg økonomi.

Gunstige priser

For at flest mulig skal få realisere sine byggeplaner, tilbyr Hamco Bygg gunstige priser. De lave prisene er et resultat av lang erfaring, rasjonell produksjon, gunstige innkjøp, sunn økonomi og liten administrasjon. Vi gjør alltid vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.

Arkitekt- og ingeniørtjenester

Alle våre standardprodukter kan tilpasses dine ønsker og behov. Hamco Bygg utfører også konstruksjonstegninger, styrke- og masseberegninger. Dette kommer deg som kunde til gode under hele planleggingen og byggeperioden.

Historien til Hamco Bygg AS

Hamco Bygg AS ble etablert i 1979 av Hans Myrvang.  Det begynte med trelast og husbygging, men vi fikk fort flere produkter i vårt sortiment. Garasjeproduksjonen står i dag for over en tredel av omsetningen.

Vi er Nord-Norges største garasjeleverandør, og har i årenes løp levert over 5000 garasjer. Hytter har vokst frem som en annen stor nisje i bedriften. Siden 2005 har datteren Rita Myrvang sitter ved roret og driver bedriften sammen med sin mann, Vidar Furre.

Oktober 2022 fikk vi nye eiere, Optimera AS. I den forbindelse har bedriften utvidet med produksjon av konstruksjonspakker/precut og takstoler i tilknytning til dagens produksjonslokaler . Høsten 2023 vil også et nybygg på 1200 kvadratmeter for elementproduksjon stå klart. Da vil vi utvide produksjonen med både vegg-, tak og gulvelementer, åpne og lukka.

Rita og Vidar fortsetter i virksomheten, samt som eier av eiendom og bygninger. De vil sammen med sine medarbeidere fortsette som før i bedriften, slik at Hamco-kundene vil møte de samme kjente ansiktene som tidligere.  Vi søker også etter flere arbeidskollegaer i løpet av 2023.

 

Bilder fra Hamco Bygg

Logoseksjon