Gå til innhold

Kvalitet og erfaring siden 1979

Hamco Bygg produserer og selger garasjer, hytter, hus, naust og anneks. Vi har også byggevareutsalg for privatkunder og proffmarkedet.

Ansatte

Daglig leder Rita Myrvang

Rita har drevet Hamco Bygg siden 2005.Vi er en av markedets ledende på garasjer, og leverer HamcoGarasjen over hele landet. Vi er også produsent av Solhytten og Norgeshus, som er ledende i Norge innenfor hytter og hus. Hytter leverer vi i hele Nord-Norge, hus først og fremst i Midt-Troms.

Vi har spesialisert oss på kundetilpassede produkter

Hamco Bygg har en stab med høyt kvalifiserte medarbeidere og i dag teller vi 15 ansatte. Hovedkontoret og produksjonslokalene finner du i Rossfjordstraumen i Senja kommune, som ligger i Troms og Finnmark fylke. Vi har over 3000 kvadratmeter med produksjons- og lagerlokaler. Vi har nettopp utvider kapasiteten med en ny produksjonshall på 800 kvadratmeter.

Trygg leverandør

Hamco Bygg har en sunn økonomi og i 2018 omsatte vi for 35 millioner kroner. Når du skal velge leverandør er det viktig å gå for en samarbeidspartner med trygg økonomi.

Gunstige priser

For at flest mulig skal få realisere sine byggeplaner, tilbyr Hamco Bygg gunstige priser. De lave prisene er et resultat av lang erfaring, rasjonell produksjon, gunstige innkjøp, sunn økonomi og liten administrasjon. Vi gjør alltid vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.

Arkitekt- og ingeniørtjenester

Alle våre standardprodukter kan tilpasses dine ønsker og behov. Hamco Bygg utfører også konstruksjonstegninger, styrke- og masseberegninger. Dette kommer deg som kunde til gode under hele planleggingen og byggeperioden.

Historien til Hamco Bygg AS

Hamco Bygg AS ble etablert i 1979 av Hans Myrvang.  Det begynte med trelast og husbygging, men vi fikk fort flere produkter i vårt sortiment. Garasjeproduksjonen står i dag for over en tredel av omsetningen.

Vi er Nord-Norges største garasjeleverandør, og har i årenes løp levert over 4000 garasjer. Hytter har vokst frem som en annen stor nisje i bedriften. Siden 2005 har datteren Rita Myrvang sitter ved roret og driver bedriften sammen med sin mann, Vidar Furre.

 

Bilder fra Hamco Bygg

Logoseksjon