Gå til innhold

NYHET! Elementer

Med skreddersydde byggelementer fra Optimera får du kortere byggetid, høyere kvalitet og lavere kostnader.


Ved å bruke elementer kommer bygget mye raskere under tak. For eksempel kan en enebolig vanligvis monteres på én til to dager. Da kan det innvendige arbeidet starte umiddelbart. Dessuten oppnår du tørt bygg raskt. Dermed får du mindre krymp og reduserer risikoen for fuktskader, mugg og sopp. Du får også mindre svinn og kapp, og det tar mye kortere tid å rydde opp.

Nysgjerrig?

Les mer om ELEMENTER hos Optimera

Takstoler

Du får skreddersydde bygningselementer, ferdigkappet reisverk og takstoler. Med prefab oppnår du kortere byggetid, høyere kvalitet, lavere kostnader og mindre svinn.

Produksjonspakker

Oppnå kortere byggetid, høyere kvalitet, lavere kostnader og mindre svinn med produksjonspakker. Alt du trenger å gjøre er å levere tegningene til oss.

 

Konstruksjonspakker overtar for tradisjonell plassbygging

Med konstruksjonspakker (precut) er alle beregninger gjort på forhånd. Du mottar bindingsverk for innvendige bærevegger og yttervegger, bjelkelag, sperrer, dragere, søyler og altaner på byggeplassen. Alle materialer er av god kvalitet, og hver eneste planke er ferdig kappet.

Delene er godt merket og stablet i riktig rekkefølge, og det følger med bruksanvisning og 3D-tegninger, slik at monteringen blir enkel. Slik blir bygget fortere ferdig – og med et bedre resultat.

Effektive og moderne produksjonslinjer

Optimera Byggsystemer har topp moderne produksjonsutstyr, høyt kvalifisert arbeidskraft og systemer som sikrer at det er høy kvalitet til avtalt tid, alltid. I tillegg til konstruksjonspakker produserer vi fra høsten 2023 også bjelkelag, vegg-, tak- og fasadeelementer ved hjelp av BIM-verktøy og moderne CNC-maskiner.

Ansatte

Hei! Ønsker du en prat med oss?

Vi hjelper deg å finne ut hva du trenger, og vi svarer på de spørsmålene du har. Ta kontakt i dag.


Logoseksjon