Gå til innhold

Fikk uvurderlig hjelp fra Hamco Bygg

Når man ikke har peiling på bygging selv, er det alfa og omega å ha en leverandør som kan koordinere alt

Vivian Jakobsen, Sørreisa
Vivian Jakobsen, Sørreisa

Garasje var lenge bare en plan

Vivian Jakobsen bygde hus på Elvelund i Sørreisa allerede i 2005. Hun hadde hele tida en plan om å bygge garasje i tilknytning til huset, men i mange år ble det bare med praten.

– Jeg er alene, og har ikke snøring på bygging. Selv om mange mener det er en enkel sak å sette opp en garasje, virket det helt utopisk for meg. Jeg ante ikke hvor jeg skulle begynne, forteller hun.

Hamco Bygg var med fra A til Å

I juni i fjor var Vivian på Villmarksmessa i Bardu. Da hun så standen til Hamco Bygg, bestemte hun seg for å stikke innom for en garasjeprat.

–  Jeg kom i snakk med Rita, og forklarte som sant var at jeg ville trenge hjelp med alt fra A til Å. Det var heldigvis ikke noe problem, ler Vivian.

Like etter sommerferien begynte planlegginga for alvor. Sammen med fagfolkene fra Hamco Bygg vurderte Vivian alt fra størrelse på garasjen, til plassering på tomta.

– Tomta er lita og bratt, noe som innebar betydelig tilpasning til terrenget. Det løste Hamco Bygg, blant annet med å tegne inn en støttemur i den bratte skråninga på baksida, forteller hun.

Trygg som kunde

Vivian fikk god hjelp av Hamco Bygg da hun skulle søke om byggetillatelse. Hun fikk også hjelp til å leie inn andre til å grave og mure.

– Rita koordinerte alt, noe som ga en enorm trygghet. Jeg tør ikke tenke på hvordan det hadde gått om jeg skulle tatt all dialog med gravemaskinføreren og mureren selv, humrer Vivian.

Da grunnmuren var på plass, leverte Hamco Bygg byggesettet og satte opp elementgarasjen.

– Selve bygginga var fort gjort. Snekkerne var utrolig effektive. Det var en fryd å følge arbeidet deres, sier Vivian, som roser alle som har vært involvert.

– Du snakker om hyggelige arbeidsfolk.

En kunnskapsbedrift

Vivian er svært fornøyd med det gode samarbeidet hun har hatt med Hamco Bygg.

Jeg hadde aldri kommet i mål med garasjen uten Hamco. Ikke bare kan de faget sitt, de er også veldig løsningsorienterte. Hamco Bygg er en kunnskapsbedrift, ikke bare en produksjonsbedrift, konstaterer hun.

Nå gleder hun seg til å gå vinteren i møte med ny garasje på plass.

– Ikke bare kan jeg sette bilen innendørs, jeg har også fått masse plass til oppbevaring. Jeg har hyller på den ene sida, og ved på den andre, avslutter en fornøyd garasjeeier.

HamcoGarasjer

Nyskjerrig på HamcoGarasjen og hvilke modeller vi har?

Alt om HamcoGarasjene
Logoseksjon