Gå til innhold

Fikk god hjelp i husbyggingsprosessen

Merete Fosslund fra Nedre Bardu flyttet inn i ny bolig, og er storfornøyd med samarbeidet hun har hatt med husleverandør Hamco Bygg.

Merete Fosslund
Merete Fosslund

– Jeg var allerede i gang med husplanlegginga da jeg møtte Rita fra Hamco Bygg under Villmarksmessa i 2013. Vi fant tonen, og jeg konkluderte med at det ville være smart å bruke en lokal husleverandør med et godt omdømme, sier Merete.

Tilpasset huset etter eget behov

Hun hadde klare formeninger om hvordan det nye huset skulle se ut, og var i utgangspunktet litt skeptisk da Rita presenterte utvalget fra Norgeshus.

– Ingen av kataloghusene var helt sånn som jeg så for meg. Men Rita var klar på at de kunne tilpasse huset etter mine ønsker og behov. Og det gjorde de, forteller hun.

Blant annet har hun fått full takhøyde både på kjøkkenet og i stua, selv om det opprinnelige huset ikke hadde det.

– Resultatet ble bedre enn jeg hadde turt å drømme om, understreker Merete.

Ryddig samarbeidspartner

For Merete har det vært viktig å ha en ryddig samarbeidspartner å forholde seg til.

– Siden jeg har bygd hus alene, har det vært veldig betryggende å ha en husleverandør som tar seg av alt, også byggesøknaden, sier Merete.

Det første som møter deg når du besøker Merete i nyhuset er ei knalloransje ytterdør.

– Ja, ytterdøra er litt vågal. Men jeg tenkte det ville kle meg med ei knalloransje dør. Da jeg lanserte ideen for Rita var hun med på tanken med en gang. Døra er liksom prikken over i-en, forteller Merete.

Merete er fornøyd med at byggeprosessen ikke har tatt mer enn et år. Hun syns det har gått radig, selv om det naturlig nok har vært energikrevende underveis. Som husbygger har Merete selv hatt siste ordet i prosessen, og er takknemlig for at hun alltid kunne søke råd hos husleverandøren. På spørsmål om hun ville ha anbefalt Hamco Bygg til andre er svaret helt klart ja.

– Det har jeg faktisk gjort allerede, sier hun.

Hus

Nysgjerrig på våre husprosjekter, klar for å ta en husprat?

Les litt mer og finn kontaktperson på hus-siden
Logoseksjon