Gå til innhold

I november 2015 sto huset til Gunhild og Bjørnar Tangen i Målselv ferdig

Dette var tredje gang de valgte Hamco Bygg som leverandør i et byggeprosjekt

Gunhild og Bjørnar Tangen
Gunhild og Bjørnar Tangen

– Første gang vi brukte Hamco Bygg var for flere år siden, da vi bygde opp et gammelt uthus på gården. Andre gang var da vi bygde hytte i Dyrøy, forteller Gunhild.

Hun og mannen Bjørnar driver Sølvsmia i Målselv. De har nå solgt det gamle bolighuset på gården, og bygd et nytt hus på eiendommen.

Helt unikt samarbeid med Hamco Bygg

Gunhild er svært fornøyd med det gode samarbeidet de har hatt med Hamco Bygg underveis i byggeprosessen. Daglig leder Rita Myrvang har vært tett på hele veien.

– Rita har vært helt fantastisk. Jeg vet ikke om vi hadde klart oss uten henne, sier Gunhild.

Da de oppdaget at et idrettslag hadde pant i eiendommen, var Rita behjelpelig med å få denne slettet. Hun hjalp også til med både fradelingssøknad og byggesøknad til kommunen.

– Jeg syns samarbeidet har fungert spesielt godt, poengterer Gunhild.

Spesialtilpasset huset til egne ønsker og behov

Bjørnar gjorde mye av grunnarbeidet selv, blant annet satte han opp grunnmuren til huset. Byggestart var tidlig i mai 2015. I november samme året flyttet ekteparet Tangen inn i sin nye bolig.

– Med god hjelp fra Hamco Bygg fikk vi tilpasset huset akkurat slik vi ønsket. Vi flyttet på noen dører, og endret en del materiale. I tillegg bygde vi en garasje som står fast i boligen, forklarer Gnnhild.

Over garasjen har de et loft, som er isolert og har innlagt strøm. For å gjøre adkomsten til loftet enklere, har de satt inn en dør fra loftstua i boligen.

– Dette krevde ekstra forsterkninger, men det løste Hamco Bygg uten problemer, sier Gunhild Tangen.

Hun gir Hamco Bygg sine varmeste anbefalinger.

Hus

Nysgjerrig på våre husprosjekter, klar for å ta en husprat?

Les litt mer og finn kontaktperson på hus-siden
Logoseksjon