Gå til innhold

Hamco Bygg med stand på Villmarksmessa i Bardu, 14.-16. juni

4. mai 2019

Hamco Bygg med stand på Villmarksmessa i Bardu, 14.-16. juni

På Villmarksmessa for niende år på rad

Hamco Bygg deltar også i år på Nord-Norsk Villmarksmesse som arrangeres helgen 14 – 16 juni på Setermoen i Bardu. Vi er strålende fornøyd med dette arrangementet og derfor kommer vi tilbake år etter år. Arrangørene for Villmarksmessa gjør en veldig god jobb i gjennomføringen og det er alltid godt med folk her.

Det er faktisk niende år på rad at Hamco Bygg stiller med stand her, sier Rita Myrvang, daglig leder i Hamco Bygg.

Møteplass for gamle og nye kunder

Å delta på Villmarksmessa er en god måte å treffe nye og gamle kunder. Folk har god tid og det er mange som stikker innom for en prat. Det er derfor en fin arena for markedsføring og promotering av bedriften. Det er mest fokus på hytter, garasjer og naust, men det er også mange som benytter anledningen til å slå av en husprat.

Vi får snakket med utrolig mange trivelige folk som er innom, og her treffer vi både eksisterende og nye kunder, forteller Rita.

Stor interesse for skreddersydde hytter

Under Villmarksmessa er det selvfølgelig mange som ville diskutere hyttedrømmen sin med oss.

Vi har ca. 50 kataloghytter, men det er sjelden vi selger kataloghytter sånn som de er. Vi tar ofte utgangspunkt i en standardmodell som kunden har sett på, og tilpasser den til kundens ønsker og behov, forteller Ron-Andre Simonsen, leder for hytte- og hussalget hos Hamco Bygg.

Populær HamcoGarasje

Også garasjer er populært blant messedeltakerne. Hamco Bygg leverer garasjeporter fra Gapo, en av landets ledende produsenter av garasjeporter for privatmarkedet.

HamcoGarasjen kommer i alle størrelser, og kan tilpasses til kundens behov.

Dobbeltgarasjer er mest populært nå. Men også enkle carporter eller skreddersydde løsninger er etterspurt, forteller Bjørnar Lange, salgsleder for garasjeavdelingen i Hamco Bygg.

Årets messe

Årets messe blir gjennomført 14 – 16 juni og vi håper at mange vil komme å ta en prat med oss. En flott måte å få besvart spørsmål man kanskje har rundt bygging av hus, hytte, garasje og naust. Se hjemmesiden til messa for utfyllende info om program og annen praktisk info.

Vi anbefaler deg til å sette av helgen til en spennende opplevelse for deg og din familie.

Håper vi ses!


Logoseksjon