Gå til innhold

Fikk medalje etter 30 år i Hamco Bygg

24. januar 2018

Fikk medalje etter 30 år i Hamco Bygg

Produksjonssjef Geir Werner Johannessen har vært med på en rivende utvikling i løpet av sine 30 år i Hamco Bygg.

– Du har vært med på å bygge opp Hamco Bygg til det vi er i dag, sa daglig leder Rita Myrvang i talen sin under markeringen.

Variert arbeidshverdag

Det var høsten 1987 at Geir Werner begynte som lagersjef hos Hamco Bygg.

– Jeg husker godt min første arbeidsdag. Det var sikkert 20-25 minusgrader. Det ble en kald start, men det gikk seg heldigvis til, ler Geir Werner.

I dag er han produksjonssjef for garasjer. Når selgerne har solgt en garasje, er det han som mottar ordren, setter den i produksjon, og har ansvar for videre oppfølging av kunden.

– Jeg stortrives i jobben min, og har gjort det i alle år. Det er alltid noe nytt som skjer, og nye ting å ta tak i. Jeg er litt ute på snekring om vinteren, og får dermed stor variasjon i arbeidsoppgavene. Det liker jeg.

Store endringer

Geir Werner forteller om store endringer i løpet av de 30 årene han har vært i bedriften. I starten drev Hamco Bygg med ren materialhandel, i tillegg til å levere hus i løpemeter.

– Men etter hvert fant Hans, som etablerte bedriften, ut at han skulle produsere garasjer. Da ble jeg flyttet fra lageret, og fikk ansvar for disse garasjegreiene. Vi begynte sånn smått å produsere elementer borte på gammelskolen, før vi flyttet inn i en egen produksjonshall.

Ferdigstillinga av produksjonshallen er ifølge Geir Werner det viktigste som har skjedd i løpet av årene i Hamco Bygg.

– Det var rene skjære himmelriket å komme inn i egen hall.

Videre forteller han at det er investert mye i maskiner og utstyr de senere årene. Kundene har høyt kvalitetskrav, noe utstyrsparken må reflektere.

– Mye har skjedd de siste årene. Det går ganske kjapt når vi kommer ut med ferdige vegger, hvor takstolene er ferdig kledd, og vinduene er i. Dette er HamcoGarasjen anno 2018, sier produksjonssjefen, som ser fram til flere gode år sammen med kollegaene i Hamco Bygg.


Logoseksjon