Gå til innhold

Bardon, vår driftige nye arbeidsleder – kommer fra Peab til Hamco Bygg

3. februar 2022

Bardon, vår driftige nye arbeidsleder – kommer fra Peab til Hamco Bygg

Bardon er tilbake i Hamco Bygg etter mange år som leder i Peab Bjørn Bygg. Nå blir han arbeidsleder for produksjonslinja av elementer og pre-cut i elementfabrikken. Bardon har lang ledererfaring som bas for tømrere, og gleder seg nå til å få styre produksjonslinja i Hamco Bygg.

– Jeg liker utfordringer, sier Bardon selv. Han ser også fram til å kunne være med å videreutvikle en bedrift han kjenner godt, og har fulgt i over 30 år.

Bardon jobbet nemlig i Hamco Bygg og Hamco Entreprenør tidligere, men har de siste 20 årene vært ansatt hos Selmer, Skanska og Peab Bjørn Bygg hvor han har fått erfaring fra byggeprosjekter over hele Nord-Norge.

Spennende å være tilbake i en solid bedrift som Hamco Bygg

– Jeg kjenner Hamco Bygg som en moderne bedrift med godt arbeidsmiljø. Her er det alltid de ansatte som står i fokus. Hamco Bygg er også en bedrift med solid fotfeste og har alt på stell, uttaler Bardon. Bedriften ble etablert tilbake i 1979, og er fortsatt relevant og anerkjent i 2022. Det står det respekt av.

– Hamco Bygg har topp moderne maskiner og utsyr, og ser du som ansatt at du trenger noe spesielt for å gjøre en god jobb, legges det til rette for deg. Det setter man stor pris på i hverdagen, sier Bardon begeistret.

– Og ellers er det svært gode arbeidsforhold her. Tørt og fint, legger Bardon til med glimt i øye.

Passer godt inn og har mye å bidra med

Rita Myrvang, daglig leder i Hamco Bygg er meget fornøyd med sin nyeste ansettelse.

– Bardon kjenner vår bedrift, og vi kjenner han. For oss er han først og fremst en dyktig leder og fagmann, med lang erfaring fra bransjen. I tillegg passer hans personlighet veldig godt inn her, kan hun fortelle.

– Han har glimt i øyet og godt humør, og i vår bedrift er godt arbeidsmiljø veldig viktig, legger Rita smilende til.

– Han er en tømrer med fagbrev og formannsskole. Han har lang fartstid og er topp motivert. En veldig spennende ansettelse for oss, kan Rita bekrefte.

Bardon tiltrer stillingen 1. april 2022.


Hamco Bygg AS er en veletablert bedrift med god økonomi. Vi sysselsetter til sammen 12 årsverk og omsetter for rundt 34 mill.kr. I over 40 år har vi etablert en solid bedrift med erfarne medarbeidere og godt renommé. Kvalitet og service er noe som vi setter høyt.

Hamco Bygg AS ligger i Rossfjordstraumen, like utenfor Finnsnes i Troms. Firmaet har 3 avdelinger: Byggevare, garasjer og hus/hytter. Vi er Nord-Norges største garasjeleverandør og produserer pre-cut og element inne i vår fabrikk.


Vi ansetter flere: Ledige stillinger hos Hamco Bygg nå

Logoseksjon