Gå til innhold

Varghiet

Varghiet er utformet i den klassiske H-stilen som gjør den svært praktisk i bruk. De fire soverommene ligger i den ene fløya mens stue og kjøkken er plassert i den andre. Bad, WC, vaskerom og en romslig gang ligger i midten.

Varghiet

Jordnær eleganse

Denne hytta er utformet i den klassiske H-formen, med et inngang-/hallparti i midten og to store fløyer på hver side. Soveromsfløyen inneholder fire soverom pluss en bod, mens den andre fløyen inneholder et stort oppholdsrom med åpen stue- og kjøkkenløsning. Bad og vaskerom er praktisk plassert i den romslige hallen i midten.

Det rektangulære oppholdsrommet har åpen himling samt vinduer i begge gavler og på langsiden. Det gir massevis av lys og utsikt, og ekstra god romfølelse. Fra stua er det utgang til en overbygd terrasse.

Her er det god plass til både familie og venner.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 129,7 m²
  • Bruksareal: 103,9 m2
  • Lengde: 15,6 m
  • Bredde: 10,2 m
  • Etasjer: 1
  • Antall soverom: 4

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon