Gå til innhold

Vangslia

Vangslia er en staselig hytte i god tradisjonell stil. Inngangspartiet med en tilhørende hall deler hytta i to med en egen soveromsfløy på den ene siden, mens oppholdsrommene ligger på den andre siden. I tillegg til store vindusflater har stue og kjøkken også åpen himling for enda bedre romfølelse.

Vangslia

En staselig klassiker

Vangslia er romslig og flott med overbygd inngangsparti som leder inn i en stor og fin hall. Hallen binder hyttas to fløyer sammen; soverommene på den ene siden og stue/kjøkken på den andre siden. I tillegg til bad/wc har du også trapp opp til hemsen i hallen. På hemsen kan du få plass til mange overnattingsgjester.

Kjøkkenet og stua ligger i vinkel, har åpen himling, åpen løsning og store vinduer — noe som gir godt utsyn og masse lys inn. Kjøkkenet har fått kjøkkenøy, en favorittplass for å lage god mat i fellesskap, eller bare være sosial. I tillegg er det god plass til et stort spisebord. Her kan det dekkes opp til påskefrokost til både familie og venner.

De tre soverommene er romslige og har godt med skapplass. En innvendig bod er praktisk plassert ved inngangen. Terrassedøren fra stua og ut til den overbygde uteplassen gjør det lett å ta med seg kaffekoppen ut.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 127,8 m²
  • Bruksareal: 96,5 m2
  • Lengde: 16,2 m
  • Bredde: 8,7 m
  • Etasjer: 2
  • Antall soverom: 3

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon