Gå til innhold

Svaberg

Svaberg er ei stor og innholdsrik hytte med svært gode uteområder. Hesteskoformen gjør at du får utsikt og godt med lysinnslipp fra alle rom, samtidig som uteområdene blir godt skjermet for både vær, vind og innsyn.

Svaberg

Store vinduer og romslige plattinger skaper nærhet til naturen

Her er det utsikten, naturen, vær og vind som dominerer designet. Rause glassflater og skyvedører åpner hytta mot naturen. Terrasser går i flere nivåer i fronten, og de gedigne treplattingene skaper et ekstra rom ute. At hytta i tillegg er formet som en hestesko gjør at uteområdet blir godt skjermet og får lite innsyn utenfra.
Svaberg inneholder tre soverom, to bad, vaskerom, garderoberom, innvendig og utvendig bod samt det store oppholdsrommet bestående av kjøkken, stue og hall.
Det flotte ute-/inneatriet vil være et yndet samlingssted — perfekt for å oppleve lange, stemningsfulle sommerkvelder ved sjøen eller nyte utsikten mot fjellheimen.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebyggd areal: 201,2 m²
  • Bruksareal: 125,6 m2
  • Lengde: 16,2 m
  • Bredde: 15,9 m
  • Etasjer: 1
  • Antall soverom: 3

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon