Gå til innhold

Solbris

Det flate taket, bruken av stein, stående panel og de store glassflater gir Solbris et moderne uttrykk. Oppholdsrom og soverom er plassert i hver sin fløy med en romslig hall som skille. Her får du fritt utsyn fra alle rom.

Solbris

Lyse utsikter

Solbris er ei hytte som gir deg fritt utsyn til omgivelsene, uansett hvilket rom du befinner deg i. Hytta har en praktisk planløsning med et klart skille mellom oppholdsrommet og soveavdelingen. Kjøkkenet ligger et lite nivå over stua, og bidrar til å skape et naturlig skille samtidig som det er en åpen og sosial løsning. Soverommene ligger på rad og rekke – også her er det store vinduer som strekker seg fra gulv til tak.
Med de store vinduene, de enkle detaljene og det flate taket får Solbris et moderne utseende.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 160,6 m²
  • Bruksareal: 125,8 m2
  • Lengde: 21,6 m
  • Bredde: 12 m
  • Etasjer: 1
  • Antall soverom: 4

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon