Gå til innhold

Sno

Sno er ei spektakulær hytte der arkitekten har tatt i bruk kraftige virkemidler. Med sin skulpturelle overbygning står den i skarp kontrast til den enkle bygningskroppen. Sno tar dine opplevelser av naturen til et nytt nivå.

Sno

En helt ny måte å tenke hytte på.

Her har arkitekten valgt å ta kraftige virkemidler i bruk. Den skulpturelle overbygningen, som utgjør både tak og fasader, står i skarp kontrast til den enkle bygningskroppen innenfor. Formen er inspirert av den ville norske naturen. Hytta vil ikke bare integreres svært godt i alle typer landskap, men den blir også en del av en helhetlig komposisjon med sine omgivelser.
Dens mangfoldige form utfolder seg som en organisme i naturen. De unike funksjonene og det lekende volumet overrasker deg fra hver eneste vinkel. De store vinduene slipper inn så mye lys som mulig, og gir praktfull utsikt til omgivelsene.
Selve bygningskroppen består av to rektangulære volumer som er forskjøvet i forhold til hverandre og har store glassflater på hver sin side. I det ene ligger oppholdsrommet, det andre består av tre soverom, bad og en flott gang innredet med garderobe og muligheter for en plassbygd benk.
Kjøkkeninnredningen er plassert langs den bakre veggen, og gir muligheter for en stor arbeidsbenk, eventuelt innredning fra gulv til tak. Ildstedet midt i rommet vil du se uansett hvor du befinner deg i rommet.
Hytta, med sin spesielle arkitektur, tar dine opplevelser av naturen til et nytt nivå.

Sno Vinter

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 144,8 m²
  • Bruksareal: 69,3 m2
  • Lengde: 18 m
  • Bredde: 6 m
  • Etasjer: 1
  • Antall soverom: 3

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon