Gå til innhold

Skarven

Skarven skiller seg ut fra den tradisjonelle norske hyttestilen med sitt flate tak, store vinduer og feltene med platekledning. Den doble skyvedøra på stua leder ut til en stor overbygd terrasse.

Skarven

Tradisjonell løsning – moderne stil

Skarven er ei praktisk hytte i moderne innpakning. Flatt tak, store vinduer og felter med platekledning skiller denne hytta fra den tradisjonelle norske hyttestilen.

Planløsningen er kompakt og enkel. På 79 kvm har det blitt plass til tre soverom, stue-/kjøkken, bad, bod — og i en nisje i gangen er plassen utnyttet til et hyggelig oppholdsrom. Dessuten har du to overbygde uteplasser. Inngangspartiet er inntrukket og skjermer godt for vær og vind. Skarven passer like godt på fjellet som ved sjøen.

Skarven har identisk planløsning som hyttetypen Fjordgløtt og Varden, bortsett fra at den ikke har hems. Her ser du hvordan takform, taktype, vinduer og kledning bestemmer hvilket preg hytta får. Hvilken stil liker du, moderne eller tradisjonell?

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 124,6 m²
  • Bruksareal: 78,9 m2
  • Lengde: 16,8 m
  • Bredde: 7,2 m
  • Etasjer: 1
  • Antall soverom: 3

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon