Gå til innhold

Rorbu

Dette er ei rorbu i moderne innpakning. Den karakteristiske formen er lett å kjenne igjen, men her er det satt inn en god del flere vinduer. Store deler av gavlveggen er i glass, og deler av oppholdsrommet har åpen himling som gir en helt spesiell romfølelse.

Rorbu

Inne og ute året rundt

Rorbu er opprinnelig et begrep for en sesongbolig for fiskere. Den hadde enkel standard, skulle ha sengeplasser for et båtlag, plass til matlaging og rom for å lagre nødvendig redskap og annet utstyr. I dag benyttes rorbuene som fritidsboliger — og likheten med de opprinnelige rorbuene er først og fremst beliggenheten og eksteriøret.
Denne rorbua har den karakteristiske formen, men med en god del flere vinduer. Store deler av gavlveggen er i glass, og deler av oppholdsrommet har i tillegg åpen himling. Fra kjøkkenet er det skyvedør ut til terrassen.

Den inneholder tre romslige soverom med til sammen åtte sengeplasser, loftsstue, bad, vindfang og to boder. En ideell løsning for deg som ønsker en sjarmerende rorbuinspirert hytte.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 105,4 m²
  • Bruksareal: 67,3 m2
  • Lengde: 11,4 m
  • Bredde: 6,6 m
  • Etasjer: 2
  • Antall soverom: 3

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon