Gå til innhold

Ormen Lange

Som navnet tilsier er dette en langstrakt hytte som bukter seg i terrenget. Fasade av stein, glass og liggende panel gir hytta særpreg. Den buede veggen på stua gir en utsikt utenom det vanlige.

Ormen Lange

Fasade av stein, glass og liggende panel

Fasade av stein, glass og liggende panel gir hytta særpreg. I tillegg bidrar den buede delen av hytta til at den stikker seg ut i mengden.

En flott gjennomlyst entré skiller oppholdsrommet fra soveavdelingen. Stua og kjøkkenet ligger i et stort buet rom med fine vinduer i alle retninger. Den buede veggen har vinduer fra gulv til tak, og i tillegg utgang til terrassen. Legg også merke til det høye hjørnevinduet på motsatt side.

I soveromfløyen har du tre soverom, bad, wc, vaskerom og bod. Boden har også praktisk inngang fra utsiden. Nisjen i gangen kan utnyttes til en lese- eller lekekrok, eller oppbevaring.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebyggd areal: 154,7 m²
  • Bruksareal: 129,2 m2
  • Lengde: 24,9 m
  • Bredde: 9 m
  • Etasjer: 1
  • Antall soverom: 3

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon