Gå til innhold

Nordavind

Nordavind er ei innholdsrik mellomstor hytte med to store soverom, bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med åpen himling for ekstra god romfølelse. Den store glassfasaden på gavlveggen slipper inn mye lys og lar naturen komme tettere på.

Nordavind

Med plass til det nødvendigste

Nordavind er en hyttemodell som inneholder alt du kan forlange av ei mellomstor hytte. På 68 kvadratmeter har du et praktisk garderoberom, gang, bad, to store soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning og med åpen himling. Høyden under taket og den store glassfasaden i gavlveggen gir en luftig og god romfølelse. Herfra har man fri utsikt til været, himmelen, fjellet eller havet. Fra stua er det utgang til en overbygd uteplass — et anvendelig uterom i all slags vær.

Det slanke, lette taket kombinert med de fine vinduene gir hytta et minimalistisk og elegant utseende.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bruksareal: 68,7 m²
  • Lengde: 13,8 m
  • Bredde: 6,6 m
  • Etasjer: 1
  • Antall soverom: 2

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon