Gå til innhold

Moa

På tross av sin beskjedne grunnflate så rommer denne hytta mer enn du tror. Fungerer utmerket som hytte, men kan også benyttes som anneks med hele 9 sengeplasser.

Litt utenom det vanlige

Moa, ei lita hytte litt utenom det vanlige. På tross av sin beskjedne grunnflate så rommer denne hytta mer enn du tror, og har alt du forventer av ei hytte. For å utnytte kvadratmeterne best mulig, er det lagt inn god takhøyde slik at man på store deler av hytta har hems.

Hemsen over bad, soverom og vindfang er lukket, og kan benyttes til soveplasser. Over deler av stua er hemsen åpen, og blir dermed en del av oppholdsrommet. Over spisestue og kjøkken er det full takhøyde, og sammen med det store vinduet som går fra gulv til tak, får du en helt fantastisk romfølelse.

I utgangspunktet er dette ei hytte med to soveplasser på det ene soverommet, men om man utnytter plassen til det fulle, med sengeplasser på hems og en sovesofa på stua, kan man få overnatting til opptil 9 personer. Med en slik kapasitet er det også en mulighet å bygge Moa som et effektivt anneks.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 29,6 m²
  • Bruksareal: 29,6 m2
  • Lengde: 6,6 m
  • Bredde: 6,6 m
  • Etasjer: 1
  • Antall soverom: 1

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon