Gå til innhold

Lyngrabben

Ei hytte som passer inn i de fleste miljø. Den store åpne stue- og kjøkkenløsninga skaper rom for mange trivelige hyttestunder. Utforminga skaper mange fine uteplasser hvor du kan finne både sol og ly for vind.

Lyngrabben

Lyngrabben ligger godt i terrenget og arkitekturen passer godt inn i de fleste omgivelser

Inngangspartiet er overbygd mens terrassen er delvis overbygd. Utformingen skaper mange fine uteplasser hvor man kan nyte dagene ute uansett vær.

Stue- og kjøkkenplanet er senket noen trappetrinn fra inngangsplanet. Tre soverom, godt med garderobeplass, samt stue og kjøkken med åpen løsning og god høyde under taket gir rom for både familie og venner. Fasongen på oppholdsrommet gir mange innredningsmuligheter, og den lille kroken i enden av stua blir nok raskt en favorittplass — her kan man sitte og nyte utsikten eller lese en god bok.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 106,9 m²
  • Bruksareal: 78
  • Lengde: 15 m
  • Bredde: 9 m
  • Etasjer: 1
  • Antall soverom: 3

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon