Gå til innhold

Koia Tradisjon

Med sin nøkterne størrelse og småsprossede vinduer kommer du ikke nærmere den tradisjonelle norske hyttestilen. Planløsninga er lik Koia Moderne om du er på utkikk etter et mer moderne uttrykk.

Koia tradisjon

En tradisjonell norsk hyttestil

Med en nøktern størrelse og småsprossede vinduer er arkitekturen på denne hytta helt i tråd med den tradisjonelle norske hyttestilen. Bygningskroppen er rektangulær og enkel, med inntrukket inngangsparti og overbygd terrasse.

Hyttas planløsning er ryddig og oversiktlig. Den inneholder to soverom, bad, bod, vindfang og åpen stue-/kjøkkenløsning. Store vinduer slipper inn mye lys, og den åpne himlingen i stua og kjøkkenet øker romfølelsen.

Koia Tradisjon har identisk planløsning som Koia Moderne borsett fra hemsløsningen. Her ser du hvordan de viktige detaljene bestemmer hvilket preg hytta får.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 89,6 m²
  • Bruksareal: 66,7 m2
  • Lengde: 13,8 m
  • Bredde: 6,3 m
  • Etasjer: 1
  • Antall soverom: 2

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon