Gå til innhold

Havbris

Havbris har med sin tidløse arkitektur blitt et populært valg for mange. Tre utganger til hver sin terrasse gjør at du får muligheten til å følge sola fra morgen til kveld. På gråværsdager kan du nyte hytteidyllen fra sofakroken i den godt opplyste stua.

Havbris

Havbris gir hytteidyll på både gråvær- og solskinnsdager

Hytta gir trivsel ved sjøen eller på fjellet. Havbris er ei hytte i enkel og tidløs arkitektur. Hytta har hele tre utganger til de flotte terrassene utenfor; fra foreldresoverommet, stua og kjøkkenet. Den har tre gode soverom, godt med skapplass, vindfang, bad og bod.

Stua og kjøkkenet er nedsenket, og nedtrappingen fortsetter ut på terrassen. Store vindusflater inviterer naturen inn, og den høye åpne himlingen gir en utrolig luftig romfølelse i oppholdsrommene.

Havbris ligger godt i skrånende terreng — dette er ei fantastisk god hytte enten den bygges på fjellet eller ved sjøen.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 113,9 m²
  • Bruksareal: 97,9 m2
  • Lengde: 15 m
  • Bredde: 10,2 m
  • Etasjer: 1
  • Antall soverom: 3

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon