Gå til innhold

Fjordgløtt

Ei koselig hytte med en planløsning som gjør den svært innholdsrik. I tillegg til tre soverom, bad og bod er det ei stor stue- og kjøkkenløsning med åpen himling som skaper et lyst og luftig fellesareal. Hemsen åpner opp for en ekstra lekekrok.

Fjordgløtt

Fjordgløtt tar deg nærmere naturen

Fjordgløtt er ei flott hytte med enkle detaljer og god størrelse på vinduene som gir hytta et lett preg. Den kompakte og praktiske planløsningen gjør at det på 79 kvm er plass til tre soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, bod og en nisje i gangen som blir et hyggelig oppholdsrom. Hems og to overbygde uteplasser gir ytterligere boltreplass. Det inntrukne inngangspartiet skjermer godt for vær og vind.

Fjordgløtt har identisk planløsning som hyttetypene Varden og Skarven. Her ser du hvordan takform, taktype, vinduer og kledning bestemmer hvilket preg hytta får. Hvilken stil liker du, moderne eller tradisjonell?

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 124,6 m²
  • Bruksareal: 78,9 m2
  • Lengde: 16,8 m
  • Bredde: 7,2 m
  • Etasjer: 2
  • Antall soverom: 2

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon