Gå til innhold

Fjellvang Moderne

Hytter over to plan er ikke så uvanlig, men det som skiller denne to-etasjershytta fra andre er at den er bygd med sokkel. Dette åpner opp for å bygge på skrå tomt.

Fjellvang Moderne

Passer for de fleste

I sokkelen ligger de tre soverommene, badet og vaskerommet. Denne løsningen har gjort det mulig å åpne opp hovedplanet for å gi plass til en romslig stue- og kjøkkenløsning. Den åpne himlingen sammen med de store vindusflatene gjør rommet både lyst og luftig. Med god gulvplass og rom for flere sittegrupper vil det her være anledning til å invitere både familie, venner og hyttenaboer til hyggelige stunder.

Uansett hvilket aktivitetsnivå du måtte ha når du er på hytta, så vil Fjellvang Moderne passe for de fleste. Inngangspartiet både oppe og nede er overbygd og etablert med platting, så lagringsmulighetene for ski, sykler, fiskeutstyr osv er gode. På hovedplanet er det i tillegg en romslig sportsbod.

Fjellvang Moderne har samme planløsning som Fjellvang Tradisjon.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 112,3 m²
  • Bruksareal: 93,8 m2
  • Lengde: 13 m
  • Bredde: 5,8 m
  • Etasjer: 2
  • Sportsbod
  • Antall soverom: 3

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon