Gå til innhold

Fjellheimen

Ei innholdsrik hytte med masse plass. Egen soveromsfløy over to plan med 4 soverom, bad og badstu. Oppholdsrommene i den andre fløyen er store og luftige med plass til mange. De to fløyene er adskilt med inngangsparti og en romslig hall.

Fjellheimen

Fjellheimen er utformet for allsidig bruk og har godt med plass

Her er det rikelig med plass – både på kjøkkenet, i sofakroken og rundt spisebordet. Hytta har et inngangs- og hallparti i midten og to store fløyer på hver side. Soveromsfløyen er i to etasjer og inneholder to soverom og bad med badstue nede — pluss to soverom, loftsstue og bod oppe. Den andre fløyen inneholder et stort oppholdsrom med åpen stue- og kjøkkenløsning. Bad/wc/vaskerom og bod er praktisk plassert i den romslige hallen i midten.
Oppholdsrommet har åpen himling samt gode vindusløsninger som gir massevis av lys og utsikt. Fra stua er det utgang til en overbygd terrasse.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebyggd areal: 152,7 m²
  • Bruksareal: 145,2 m2
  • Lengde: 22,2 m
  • Bredde: 8,4 m
  • Etasjer: 2
  • Antall soverom: 4

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon