Gå til innhold

Eggedal

Ei stor og flott familiehytte med en god og praktisk planløsning. 4 soverom, en romslig stue- og kjøkkenløsning, to bad og hems åpner opp for å samle både venner og familie til trivelige hytteopphold.

Eggedal

Eggedal er ei stor og trivelig hytte med mange gode løsninger.

Dette er ei tradisjonell og stor hytte med god og praktisk planløsning. Hytta har et bruksareal på 107 kvadratmeter og rommer en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning med åpen himling, fire soverom, to bad, vindfang og en praktisk utvendig bod. I tillegg er det hems på 30 kvm.
Den kombinerte stue- og kjøkkenløsningen er romslig. Store vinduer gir et flott utsyn og slipper inn mye lys. Fra stua er det utgang til en overbygd terrasse. Rettløpstrappa som leder opp til hemsen er sentralt plassert i rommet, og bidrar til å skape ekstra veggplass og samtidig avgrense sofakroken fra gangen. Ett av badene er plassert ved soverommene, det andre har du praktisk tilgang til fra vindfanget. Alle soverommene har god skapplass.

Tegninger

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!

  • Bebygd areal: 136,3 m²
  • Bruksareal: 107,5 m2
  • Lengde: 16,8 m
  • Bredde: 9,6 m
  • Etasjer: 2
  • Antall soverom: 2

Ta kontakt, vi hjelper deg!

Logoseksjon