Gå til innhold

Vi forhandler og produserer hus fra Norgeshus

Drømmehuset ditt kan snart være innflyttingsklart, Hamco Bygg hjelper deg hele veien fra A til Å.


Hamco Bygg forhandler og produserer hus fra Norgeshus, som tilbyr over 40 ulike hustyper i forskjellige stilarter. Enten du liker det tradisjonelle, funkisstilen eller ønsker deg en herskapelig bolig har Norgeshus modellen for deg.

Finner du ikke helt det huset som passer for deg? Vi har lang erfaring med å skreddersy husmodellene. Hos oss får du akkurat det huset du er ute etter.

Du kjøper hos erfarne fagfolk

Hamco Bygg er en kunnskapsbedrift, ikke bare en produksjonsbedrift. Våre dyktige fagfolk kommer deg til gode både i planleggingsfasen og byggeperioden!

Ansatte

Trenger du hjelp til å velge hus? Eller er du allerede klar til å komme i gang med byggeprosessen?

Rita kan det meste om husbygging, og tar gjerne en prat med deg. Hun kan blant annet gi råd om valg av tomt, materialer, hustyper, budsjett og hva du må huske på i forhold til plan- og bygningsloven.


Se hele utvalget og finn drømmehuset på Norgeshus sine nettsider

På Norgeshus sin nettside finner du en oversikt over 39 arkitekttegnede eneboliger.

Alle våre hus kan tilpasses slik at du får akkurat det huset du vil ha. Både vi i Hamco Bygg og arkitektene hos Norgeshus står klare til å hjelpe deg!

Tips og råd når du skal bygge hus

Offentlige krav, byggesøknad, grunnarbeid, montering. Vi hjelper deg med alle detaljene du skal vite om og huske på når du skal bygge.

Kundereferanse

Gunhild og Bjørnar bygde HUS i Målselv

Gunhild og Bjørnar Tangen

"Første gang vi brukte Hamco Bygg var for flere år siden, da vi bygde opp et gammelt uthus på gården. Andre gang var da vi bygde hytte i Dyrøy." Gunhild og Bjørnar Tangen

Logoseksjon